nem küldi el a email meg erősítő-t

6 hozzászólás
Új hozzászólás
kedves tervező! az email meg erősítö nem jüött meg már 1 ótája szórakozok vele már az emailom mat is meg változtattam
nem enged be a játékba beirom felhasználonevet a jelszot és nem enged
Ha helyes volt a mail cím, akkor a rendszer biztosan kiküldi a megerősítő emailt. Ha mail címet váltottál, akkor szintén biztosan kiküldi, ha helyeset adtál meg. Esetleg nézd meg a SPAM mappát, hátha véletlen oda került.
bratyo:
A regisztrácikor megadott email címedre kapott levéllel megerősítetted a profilod? Ha nem kaptad meg a levelet, akkor a webre bejelentkezve le tudod cserélni a mail címed, vagy ki tudod kérni újra az aktiváló linket. Ezt követően biztosan be fog engedni a kliens.
Nekem kiküldi, csak hiába kattintok rá, folyamatosan azt írja, hogy:

SAJNÁLJUK A regisztráció megerősítése során váratlan hiba lépett fel! Kérjük próbáld meg újra. Amennyiben a hiba továbbra is fent áll, úgy vedd fel a kapcsolatot az oldal üzemeltetőivel a kapcsolatok menüpontban található elérhetőségek valamelyikén!
Mit csinálhatok vele?
Tegnap regisztráltam az oldalra és a megerősítő e-mailt nem küldte el a freemail-es e-mail címre így ma megváltoztattam egy gmail-es címre azt írta ki hogy kiküldte az új e-mail címre ami eddig nem érkezett meg. Szeretnék ezzel kapcsolatban segítséget kérni. Várom mielőbbi válaszukat. Előre is köszönöm.
Hozzászólás irásához előbb be kell jelentkezned!
6 hozzászólás