Megnyitott a NoLimitMC MineCraft szerverünk

2016-02-25 06:53
A mai napon 2016.02.25.-én megnyitott a NoLimitMC magyar MineCraft szervere. Célunk egy olyan magyar MineCraft közösséget létrehozni, ahol és akikkel élvezet játszani. A staff igyekszik a lehető legsegítőkészebb lenni és igyekszünk mindig a játékosok érdekeit nézni és a lehető legobjektívabb módon kezelni a kialakul helyzeteket. Nem gondoljuk, hogy könnyű feladat előtt állunk, hiszen tudjuk, hogy van már kiforrott pár magyar szerver, de megpróbálunk ezek fölé emelkedni és bebizonyítani, hogy lehet ezt jobban csinálni.

Szerverünk IP cím: play.nolimitmc.hu

Jelenleg 4 darab szerverünk üzemel:
EgyptSurvival: Egy egyiptomi környezetben játszható survival szerver, ahol megvan minden: Pet, PlotMe, MOBAréna, Farmok, Bányák...stb.
Prison: A kalsszikus börtönből szabadulós játék, ahol bányászattal és mobok ölésével lehet pénzt szerezni, a pénzből pedig rangot venni.
ColourCreative: A klasszikus PlotMe világ kreatív módban.
Hardcore: Ahogy a neve is tükrözi, itt minden halált követően 3 napot tiltást kap a játékos. A vadonban egy szabály van... ÉLD TÚL.

Jövőbeli terveink között szerepel, a jelenlegi szervereinken feltárt hibáinak javítása és azok mielőbb orvoslása, saját launcherünk és skin rendszerünk bevezetése, továbbá számos új és Magyarországon nem ismert játék módok és szerverek bevezetése a sok kis apró minigame mellett. Mindenképpen úgy gondoljuk, hogy érdemes velünk marad és a NoLimitMC közösséget erősíteni, együttes erővel nagyon komoly eredményeket tudunk elérni.

Amennyiben úgy gondolod, hogy szeretnéd Te is kipróbálni magad úgy ne habozz, REGISZTRÁLJ!

Regisztrációs link: http://www.nolimitmc.hu/regisztracio (vagy a jobb felső sarokban a Regisztráció gomb)

Szerverünk IP cím: play.nolimitmc.hu

Jó játékot kíván,
NoLimitMC.hu csapata